Tortellinilaatikko

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplmunakoiso
1 kplpaprika
2 rklrypsiöljyä
1 kpl(500 g) tomaattimurskaa
1 tlsokeria
1 tlsuolaa
1 tlkuivattua basilikaa
1 tlkuivattua timjamia
1/2 tlrouhittua mustapippuria
2 kpl(à 250 g) juustotäytteisiä tuorepastatortellineja
2 dlruokakermaa
2 kplkananmunaa

Täyte

1 1/2 dljuustoraastetta

Valmistus

  1. 1

    Huuhtele munakoiso ja leikkaa se melko pieniksi kuutioiksi. Huuhtele ja halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa kuutioiksi.Kuumenna öljy pannussa. Kuullota siinä munakoisoa ja paprikaa, kunnes ne hieman pehmenevät. Lisää tomattimurska, sokeri, suola, basilika ja timjami. Hauduta keskilämmöllä ja kannen alla 10 minuuttia.Keitä sillä välin tortellinit kypsiksi runsaassa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ne lävikössä ja siirrä puolet tortellineista uunivuokaan. Kaada päälle kasvis-tomaattikastike.Lisää päälle loput tortellineista.Sekoita kulhossa ruokakerma ja kananmunat. Kaada seos tasaisesti uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste.Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes muna-kermaseos on hyytynyt ja ruoka on saanut kauniin värin.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Elina Jyväs
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä