Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tortillamunakkaat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista maukkaat munakkaat tortillaan käärittynä. Tämä mainio brunssiherkku kätkee sisälleen maukasta pekonia.

Ainekset

2 kpl
Vehnätortillaa
2 kpl
Pekoniviipaletta
4 kpl
Kananmunaa
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Puolita vehnätortillat. Aseta muffinipellin koloihin tai pieniin uunivuokiin kapea kaistale leivinpaperia. Kiepsauta vehnätortillalevy kartioksi ja paina muffinipellille niin, että siitä muodostuu kuppi. Paina pohja tasaiseksi, jotta muna ei pääse vuotamaan kupista.

Pilko pekonit ja paahda rapeiksi pannulla. Ripottele pekonirouhe tortillakuppeihin. Riko yksi muna jokaiseen tortillakuppiin niin, että keltuainen säilyy ehjänä. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.12.2013
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

172

718

10,3 g

2,8 g

9,8 g

0,5 g

0,5 g

10,0 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli