Puolita vehnätortillat. Aseta muffinipellin koloihin tai pieniin uunivuokiin kapea kaistale leivinpaperia. Kiepsauta vehnätortillalevy kartioksi ja paina muffinipellille niin, että siitä muodostuu kuppi. Paina pohja tasaiseksi, jotta muna ei pääse vuotamaan kupista.
Pilko pekonit ja paahda rapeiksi pannulla. Ripottele pekonirouhe tortillakuppeihin. Riko yksi muna jokaiseen tortillakuppiin niin, että keltuainen säilyy ehjänä. Mausta kevyesti suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Kypsennä 175-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
172
718
10,3 g
2,8 g
9,8 g
0,5 g
0,5 g
10,0 g
0,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli