Tostonet - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tostonet

???
Kappaleita
10
Valmistusaika
15 min
Tostonet ovat friteerattuja keittobanaanikakkusia, jotka sopivat alkupalaksi tai pikkusuolaiseksi. Päällystä tostonet vaikkapa graavilla lohella, avokadosalaatilla tai haluamallasi täytteellä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
Vihreää keittobanaania
1/2 l
Rypsi- tai auringonkukkaöljyä
Sormisuolaa

Näin teet

1

Kuori banaanit ja leikkaa ne kolmen sentin paloiksi.
Kuumenna öljy kattilassa ja kypsennä keittobanaanipaloja kuumassa öljyssä noin kolme minuuttia molemmilta puolilta.
Nosta banaanipalat reikäkauhalla öljystä talouspaperin päälle ja anna niiden valua hetki. Käännä palat leikkauspinta ylöspäin ja paina juomalasin pohjalla palat litteiksi kakuiksi.
Kypsennä litistettyjä paloja kuumassa öljyssä vielä 1–2 minuuttia kunnes ovat kullanruskeita. Mausta sormisuolalla ja päällystä halutessasi. Tarjoa heti.

Resepti
Tiina Rantanen
Julkaistu: 16.6.2016
Muokattu: 15.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g37 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa45 g451 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj1738 17383
Energiaa kcal415 4153

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sormisuolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g37 g
Proteiinia0 g2 g
Rasvaa45 g451 g
Kuituja0 g4 g
Energiaa kj1738 17383
Energiaa kcal415 4153

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Sormisuolaa

Resepti
Tiina Rantanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.