Tropiikin ananaspannari | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tropiikin ananaspannari

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

3 kpl
Kananmunaa
6 dl
Maitoa
1/2 dl
Sokeria
2 kpl
(à 227 g) ananasmurskaa
2 rkl
Rypsiöljyä
1 dl
Kookoshiutaleita
3 dl
Vehnäjauhoja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Vatkaa munien rakenne rikki ja vatkaa joukkoon maito ja sokeri. Kumoa joukkoon ananasmurska liemineen. Sekoita joukkoon öljy, hiutaleet ja jauhot. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia. Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 225 asteessa uunin alatasolla 20–30 minuuttia.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.1.2008
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.