Tulinen nakki-linssikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Tulinen nakki-linssikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Nakkeja
2 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1/2 tl
Rouhittua viherpippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi nakit. Paista sipuleita ja nakkikuutioita öljyssä noin 8 minuuttia. Lisää linssit, tomaattimurskat, vesi ja liemikuutiot ja pippuri ja jatka keittämistä 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.