Tulinen nakki-linssikeitto - Yhteishyvä

Tulinen nakki-linssikeitto

Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

2 rkl
Oliiviöljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulin kynttä
300 g
Nakkeja
2 dl
Punaisia linssejä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 kpl
Chilillä maustettua tomaattimurskaa
1 l
Vettä
2 kpl
Kanaliemikuutiota
1/2 tl
Rouhittua viherpippuria

Näin teet

1

Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi nakit. Paista sipuleita ja nakkikuutioita öljyssä noin 8 minuuttia. Lisää linssit, tomaattimurskat, vesi ja liemikuutiot ja pippuri ja jatka keittämistä 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

Resepti
Krista Niiniharju
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa