Tulinen nakki-linssikeitto

arvosana5/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rkloliiviöljyä
1 kplsipuli
2 kplvalkosipulin kynttä
300 gnakkeja
2 dlpunaisia linssejä
1 kpltomaattimurskaa
1 kplchilillä maustettua tomaattimurskaa
1 lvettä
2 kplkanaliemikuutiota
1/2 tlrouhittua viherpippuria

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna öljy kattilassa. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuutioi nakit. Paista sipuleita ja nakkikuutioita öljyssä noin 8 minuuttia. Lisää linssit, tomaattimurskat, vesi ja liemikuutiot ja pippuri ja jatka keittämistä 15–20 minuuttia, kunnes linssit ovat kypsiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä