Tuliset kasvispitat | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ei kuvaa

Tuliset kasvispitat

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Pitaleipää

täyte

1 kpl
Kesäkurpitsa
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Pieni sipuli
2 rkl
Oliiviöljyä
Suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tl
Oreganoa
1 kpl
(425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 tl
Sambal oelek- chilitahnaa
2 rkl
Vettä
Lisäksi jääsalaattia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipuli paloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää vihannekset ja mausteet. Paista keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat napakan pehmeitä.Lisää joukkoon pavut liemineen, chilitahna ja ohenna seosta hieman vedellä. Anna seoksen muhia vielä muutama minuutti. Avaa pitaleivät taskuksi veitsen avulla ja lämmitä pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät suikaloidulla salaatilla ja papuseoksella.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 7.2.2011
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.