Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
4 kplpitaleipää

Täyte

1 kplkesäkurpitsa
1 kplpunainen paprika
1 kplpieni sipuli
2 rkloliiviöljyä
suolaa ja rouhittua mustapippuria
1 tloreganoa
1 kpl(425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
2 tlsambal oelek- chilitahnaa
2 rklvettä
lisäksi jääsalaattia

Valmistus

  1. 1

    Pese ja pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipuli paloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää vihannekset ja mausteet. Paista keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat napakan pehmeitä.Lisää joukkoon pavut liemineen, chilitahna ja ohenna seosta hieman vedellä. Anna seoksen muhia vielä muutama minuutti. Avaa pitaleivät taskuksi veitsen avulla ja lämmitä pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät suikaloidulla salaatilla ja papuseoksella.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Yhteishyvä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä