Tuliset kasvispitat

Nappaa talteen!
| 4 kpl | pitaleipää |
| Täyte | |
|---|---|
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 kpl | (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 2 tl | sambal oelek- chilitahnaa |
| 2 rkl | vettä |
| lisäksi jääsalaattia | |
- 1.
Pese ja pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipuli paloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää vihannekset ja mausteet. Paista keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat napakan pehmeitä.Lisää joukkoon pavut liemineen, chilitahna ja ohenna seosta hieman vedellä. Anna seoksen muhia vielä muutama minuutti. Avaa pitaleivät taskuksi veitsen avulla ja lämmitä pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät suikaloidulla salaatilla ja papuseoksella.
Tuliset kasvispitat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | pitaleipää |
Täyte | |
| 1 kpl | kesäkurpitsa |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | pieni sipuli |
| 2 rkl | oliiviöljyä |
| suolaa ja rouhittua mustapippuria | |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 kpl | (425 g) valkoisia papuja tomaattikastikkeessa |
| 2 tl | sambal oelek- chilitahnaa |
| 2 rkl | vettä |
| lisäksi jääsalaattia | |
Valmistus
- 1
Pese ja pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipuli paloiksi. Kuumenna öljy pannussa, lisää vihannekset ja mausteet. Paista keskilämmöllä, kunnes vihannekset ovat napakan pehmeitä.Lisää joukkoon pavut liemineen, chilitahna ja ohenna seosta hieman vedellä. Anna seoksen muhia vielä muutama minuutti. Avaa pitaleivät taskuksi veitsen avulla ja lämmitä pakkauksen ohjeen mukaan. Täytä leivät suikaloidulla salaatilla ja papuseoksella.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























