Tuliset pepperonipizzat
4 Annosta
|15 min

Nappaa talteen!
| 4 kpl | vehnätortillaa |
| 1 dl | tomaattipastakastiketta |
| 100 g | ohuita metvurstiviipaleita |
| 3 rkl | viipaloituja säilykepepperoneja |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | mozzarellajuustoraastetta |
- 1.
Nosta tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille. Levitä pinnoille tasaisesti pastakastike, meetvurstiviipaleita sekä pepperoniviipaleet. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi ja levitä pohjien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista pizzat 250 asteessa 6-8 minuuttia.Ruokalehti 0405
Tuliset pepperonipizzat
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | vehnätortillaa |
| 1 dl | tomaattipastakastiketta |
| 100 g | ohuita metvurstiviipaleita |
| 3 rkl | viipaloituja säilykepepperoneja |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 kpl | sipuli |
| 2 dl | mozzarellajuustoraastetta |
Valmistus
- 1
Nosta tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille. Levitä pinnoille tasaisesti pastakastike, meetvurstiviipaleita sekä pepperoniviipaleet. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi ja levitä pohjien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista pizzat 250 asteessa 6-8 minuuttia.Ruokalehti 0405
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|Päivitetty: 26.9.2025





