Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuliset pepperonipizzat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

4 kpl
Vehnätortillaa
1 dl
Tomaattipastakastiketta
100 g
Ohuita metvurstiviipaleita
3 rkl
Viipaloituja säilykepepperoneja
1 kpl
Punainen paprika
1 kpl
Sipuli
2 dl
Mozzarellajuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Nosta tortillapohjat leivinpaperoidulle pellille. Levitä pinnoille tasaisesti pastakastike, meetvurstiviipaleita sekä pepperoniviipaleet. Viipaloi paprika ja sipuli ohuiksi viipaleiksi ja levitä pohjien päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista pizzat 250 asteessa 6-8 minuuttia.Ruokalehti 0405

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.