Erota keltuaiset ja valkuaiset toisistaan. Laita keltuaiset kattilaan ja valkuaiset vatkauskulhoon. Kuumenna keltuaisia ja maitoa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Lisää makeutusjauhe ja jätä jäähtymään.
Sekoita tuorejuustoon sitruunan kuori ja mehu. Kuumenna pieni määrä vettä ja liuota liivatejauhe tai liotetut liivatelehdet siihen. Lisää keltuaisseos ja liivate juuston joukkoon. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja lisää joukkoon varovasti sekoittaen. Kaada täyte öljyttyihin vuokiin ja anna hyytyä jääkaapissa muutama tunti.
Valmista marjakastike. Soseuta mansikat ja makeuta. Siirrä hyydykkeet tarjoiluvadille ja koristele hedelmillä ja marjakastikkeella.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.