Tuorepastasalaatti

Nappaa talteen!
| 1 kpl | (250 g) tuorepastaa juustotäytteellä |
| 1 kpl | (300 g) parsakaali |
| 2 - 3 rkl | pestokastiketta |
| 1 kpl | (250 g) kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | ruukkua tuoretta basilikaa |
| 1 kpl | (80 g) pinjansiemeniä |
- 1.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.
Tuorepastasalaatti
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kpl | (250 g) tuorepastaa juustotäytteellä |
| 1 kpl | (300 g) parsakaali |
| 2 - 3 rkl | pestokastiketta |
| 1 kpl | (250 g) kirsikkatomaatteja |
| 1/2 kpl | ruukkua tuoretta basilikaa |
| 1 kpl | (80 g) pinjansiemeniä |
Valmistus
- 1
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












