Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorepastasalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(250 g) tuorepastaa juustotäytteellä
1 kpl
(300 g) parsakaali
2 - 3 rkl
Pestokastiketta
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
1 kpl
(80 g) pinjansiemeniä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.