Tuorepastasalaatti - Yhteishyvä

Tuorepastasalaatti

Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
(250 g) tuorepastaa juustotäytteellä
1 kpl
(300 g) parsakaali
2 - 3 rkl
Pestokastiketta
1 kpl
(250 g) kirsikkatomaatteja
1/2 kpl
Ruukkua tuoretta basilikaa
1 kpl
(80 g) pinjansiemeniä

Näin teet

1

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta keitinvesi pois ja huuhtele pastat kylmällä vedellä.Pilko parsakaali pieniksi kukinnoiksi ja kuori ja kuutioi varsi. Keitä parsakaalia muutama minuutti. Valuta keitinvesi ja sekoita lämpimät parsakaalit sekä pestokastike pastan joukkoon.Puolita tomaatit ja hienonna basilika. Sekoita kaikki ainekset kulhossa. Paahda pinjansiemenet kuivalla kuumalla pannulla ja lisää salaatin joukkoon.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 20.7.2010
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa