Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla
Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla
Yhteistyössä

Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Tuorepuuro:

1/2 dlcashewpähkinöitä
1/2 dlkaurahiutaleita
2 dlkaura- tai mantelimaitoa
1 dlmustikoita
2 rklpellavansiemenrouhetta
1 rklhunajaa tai vaahterasiirappia
ripaus kardemummaa

Cashewkerma: (n. 10:lle)

2 dlcashewpähkinöitä
n. 0.5 dl vettä
ripaus suolaa
ripaus vaniljauutetta tai tilkka
limen mehua

Valmistus

  1. 1

    Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauttele rouheaksi puuroksi. Lisää tarvittaessa lisää nestettä tai kaurahiutaleita. Tarkista maut ja lisää hunajaa jos tykkäät makeammasta puurosta. Anna levätä jääkaapissa yön yli. Tarkasta koostumus ja lisää tarvittaessa vettä. Koristele cashewkermalla ja marjoilla tai hedelmillä.

  2. 2

    Liota cashewpähkinöitä 6 tuntia, tai yön yli runsaassa vedessä johon olet lisännyt ripauksen suolaa. Huuhtele pähkinät ja laita tehosekoittimeen. Lisää vettä vähän kerralla ja aja tasaiseksi massaksi. Koneen kannattaa antaa käydä muutamia minuutteja, jotta kermasta tulee mahdollisimman sileää ja ilmavaa. Mausta suolalla ja vaniljalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä