Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuorepuuro mustikoilla ja cashewkermalla

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

Tuorepuuro:

1/2 dl
cashewpähkinöitä
1/2 dl
kaurahiutaleita
2 dl
kaura- tai mantelimaitoa
1 dl
mustikoita
2 rkl
pellavansiemenrouhetta
1 rkl
hunajaa tai vaahterasiirappia
ripaus kardemummaa

Cashewkerma: (n. 10:lle)

2 dl
cashewpähkinöitä
n. 0.5 dl vettä
ripaus suolaa
ripaus vaniljauutetta tai tilkka
limen mehua

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja surauttele rouheaksi puuroksi. Lisää tarvittaessa lisää nestettä tai kaurahiutaleita. Tarkista maut ja lisää hunajaa jos tykkäät makeammasta puurosta. Anna levätä jääkaapissa yön yli. Tarkasta koostumus ja lisää tarvittaessa vettä. Koristele cashewkermalla ja marjoilla tai hedelmillä.

2

Liota cashewpähkinöitä 6 tuntia, tai yön yli runsaassa vedessä johon olet lisännyt ripauksen suolaa. Huuhtele pähkinät ja laita tehosekoittimeen. Lisää vettä vähän kerralla ja aja tasaiseksi massaksi. Koneen kannattaa antaa käydä muutamia minuutteja, jotta kermasta tulee mahdollisimman sileää ja ilmavaa. Mausta suolalla ja vaniljalla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 24.1.2018
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.