Kuori ja silppua sipulit.
Huuhtele tomaatit, poista kovat kannat ja lohko tomaatit.
Kuullota sipulit ja tomaatit öljyssä kattilassa. Lisää vesi, tomaattimurska, sokeri, suola ja etikka. Keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta halutessasi. Lisää kerma ja pippuri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.
Viimeistele pinjansiemenillä, basilikalla ja leipäkuutioilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1308
312
25,8 g
6,8 g
14,0 g
13,5 g
5,5 g
3,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7,5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Paahdettuja leipäkuutioita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli