Tuoretomaatti-basilikakeitto
Ainekset
Valmistus
Kuori ja silppua sipulit.
Huuhtele tomaatit, poista kovat kannat ja lohko tomaatit.
Kuullota sipulit ja tomaatit öljyssä kattilassa. Lisää vesi, tomaattimurska, sokeri, suola ja etikka. Keitä kannen alla 15 minuuttia. Soseuta halutessasi. Lisää kerma ja pippuri. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sokeria.
Viimeistele pinjansiemenillä, basilikalla ja leipäkuutioilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
312
1308
25,8 g
6,8 g
14,0 g
13,5 g
5,5 g
3,5 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
7,5 dl Vettä,
1 tl Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
Paahdettuja leipäkuutioita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli