Kuumenna uuni 250-asteiseksi. Aseta torttupohja uuninkestävälle tarjoiluvadille. Pilko puolikohmeiset marjat.
Kuumenna hillo kattilassa ja lisää joukkoon marjat. Sekoita kunnes marjat hieman mehustuvat.
Valuta ja levitä marjaseos tasaisesti torttupohjalle.
Vatkaa valkuaiset, sitruunamehu ja sokeri kovaksi vaahdoksi.
Viipaloi jäätelö ja asettele keoksi marjojen päälle.
Peitä jäätelö huolella marenkivaahdolla. Pintaan ei saa jäädä aukkoja, jotta jäätelö ei pääse sulamaan. Nosta vuoka uuniin muutamaksi minuutiksi kunnes marenki saa hieman väriä. Tarjoa heti.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.