Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunikasvikset ja vuohenjuusto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
iso bataatti
1/2 dl
oliiviöljyä
1 rkl
juoksevaa hunajaa
1/2 kpl
ruukku          timjamia
400 kpl
g                   vuohenjuustoa
4 kpl
viipaletta paahtoleipää
4 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Lämmitä uuni 225-asteiseksi, käytä mielellään kiertoilmatoimintoa.

2

Kuori bataatti ja porkkanat. Leikkaa suunpalan kokoisiksi.

3

Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.

4

Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa isoiksi paloiksi.

5

Sekoita oliiviöljyyn hunaja, murskatut valkosipulinkynnet, suola ja pippuri.

6

Pyöräytä kasvikset öljyssä ja lisää timjaminoksat.

7

Levitä väljästi pellille ja paista uunissa pehmeiksi.

8

Leikkaa vuohenjuustosta paksuja viipaleita. Aseta paahtoleiville ja gratinoi uunissa juuri ennen tarjoilua. (n. 3 minuuttia korkeimmalla tasolla).

9

Jaa kasvikset neljälle lautaselle. Nouki timjamin oksat pois. Aseta kuuma gratinoitu vuohenjuustoleipä jokaiselle lautaselle. Koristele mustapippurilla ja tuoreella timjaminoksalla.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 17.1.2017
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.