Uunikasvikset ja vuohenjuusto
Uunikasvikset ja vuohenjuusto
Yhteistyössä

Uunikasvikset ja vuohenjuusto

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kpliso bataatti
1/2 dloliiviöljyä
1 rkljuoksevaa hunajaa
1/2 kplruukku          timjamia
400 kplg                   vuohenjuustoa
4 kplviipaletta paahtoleipää
4 porkkanaa
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
2 punasipulia
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Lämmitä uuni 225-asteiseksi, käytä mielellään kiertoilmatoimintoa.

  2. 2

    Kuori bataatti ja porkkanat. Leikkaa suunpalan kokoisiksi.

  3. 3

    Kuori sipuli ja leikkaa lohkoiksi.

  4. 4

    Halkaise kesäkurpitsa ja leikkaa isoiksi paloiksi.

  5. 5

    Sekoita oliiviöljyyn hunaja, murskatut valkosipulinkynnet, suola ja pippuri.

  6. 6

    Pyöräytä kasvikset öljyssä ja lisää timjaminoksat.

  7. 7

    Levitä väljästi pellille ja paista uunissa pehmeiksi.

  8. 8

    Leikkaa vuohenjuustosta paksuja viipaleita. Aseta paahtoleiville ja gratinoi uunissa juuri ennen tarjoilua. (n. 3 minuuttia korkeimmalla tasolla).

  9. 9

    Jaa kasvikset neljälle lautaselle. Nouki timjamin oksat pois. Aseta kuuma gratinoitu vuohenjuustoleipä jokaiselle lautaselle. Koristele mustapippurilla ja tuoreella timjaminoksalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä