Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunikirjolohi ja avokado-lehtikaalisalaatti

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 rkl
pestoa
n. 600 g kirjolohta

Avokado-lehtikaalisalaatti:

10 dl
silputtua kaalia
2 kpl
avokadoa
1/2 kpl
punainen chili
1 kpl
prk voipapuja
1/2 dl
saksanpähkinöitä
½–1 sitruunan mehu
suolaa, pippuria

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Aseta kirjolohi uunivuokaan /pellille. Levitä pestoa pintaan ja paista 175 asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

2

Leikkaa kaalista puinen keskiruoto pois. Silppua ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili pituussuunnassa, poista siemenet ja hienonna.

3

Painele avokado kulhon pohjalle. Purista sitruuna joukkoon. Lisää chilisilppu ja mausta suolalla ja pippurilla. Avokadokastike saa maistua reilusti sitruunalle.

4

Käännä kaali joukkoon niin, että kaalit maustuvat kauttaaltaan.

5

Koristele saksanpähkinöillä.

Miltä maistui?(1 arviota)
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.