Uunikirjolohi ja avokado-lehtikaalisalaatti
Uunikirjolohi ja avokado-lehtikaalisalaatti
Yhteistyössä

Uunikirjolohi ja avokado-lehtikaalisalaatti

arvosana1/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 rklpestoa
n. 600 g kirjolohta

Avokado-lehtikaalisalaatti:

10 dlsilputtua kaalia
2 kplavokadoa
1/2 kplpunainen chili
1 kplprk voipapuja
1/2 dlsaksanpähkinöitä
½–1 sitruunan mehu
suolaa, pippuria

Valmistus

  1. 1

    Aseta kirjolohi uunivuokaan /pellille. Levitä pestoa pintaan ja paista 175 asteisessa uunissa 12–15 minuuttia.

  2. 2

    Leikkaa kaalista puinen keskiruoto pois. Silppua ohuiksi suikaleiksi. Halkaise chili pituussuunnassa, poista siemenet ja hienonna.

  3. 3

    Painele avokado kulhon pohjalle. Purista sitruuna joukkoon. Lisää chilisilppu ja mausta suolalla ja pippurilla. Avokadokastike saa maistua reilusti sitruunalle.

  4. 4

    Käännä kaali joukkoon niin, että kaalit maustuvat kauttaaltaan.

  5. 5

    Koristele saksanpähkinöillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä