Uunimakkara ja peperonata-kasviksia | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uunimakkara ja peperonata-kasviksia

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

peperonata-kasvikset:

2 kpl
Sipulia
2 kpl
Valkosipulin kynttä
3 kpl
Paprikaa (eri värisiä)
1 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 rkl
Kasvisfondia
1 tl
Basilikaa
1/2 tl
Mustapippuria
1/4 tl
Suolaa

lisäksi:

400 - 500 g
Lenkkimakkaraa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi paprikat. Pehmennä sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska ja paprikaviipaleet ja hauduta 5 minuuttia. Levitä kasvisseos uunivuokaan. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkaran pintaan viiltoja. Nosta lenkki kasvisten päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
Muokattu: 16.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.