Uunimakkara ja peperonata-kasviksia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Peperonata-kasvikset:

2 kplsipulia
2 kplvalkosipulin kynttä
3 kplpaprikaa (eri värisiä)
1 rklöljyä
1 kpltomaattimurskaa
1 rklkasvisfondia
1 tlbasilikaa
1/2 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa

Lisäksi:

400 - 500 glenkkimakkaraa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi paprikat. Pehmennä sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska ja paprikaviipaleet ja hauduta 5 minuuttia. Levitä kasvisseos uunivuokaan. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkaran pintaan viiltoja. Nosta lenkki kasvisten päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025