Uunimakkara ja peperonata-kasviksia

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa

Peperonata-kasvikset:

2 kplsipulia
2 kplvalkosipulin kynttä
3 kplpaprikaa (eri värisiä)
1 rklöljyä
1 kpltomaattimurskaa
1 rklkasvisfondia
1 tlbasilikaa
1/2 tlmustapippuria
1/4 tlsuolaa

Lisäksi:

400 - 500 glenkkimakkaraa

Valmistus

  1. 1

    Kuori ja viipaloi sipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi paprikat. Pehmennä sipulit öljyssä. Lisää tomaattimurska ja paprikaviipaleet ja hauduta 5 minuuttia. Levitä kasvisseos uunivuokaan. Poista makkarasta kuori. Leikkaa makkaran pintaan viiltoja. Nosta lenkki kasvisten päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä