Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uunipersikat appelsiinituorejuustolla

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 kpl
Säilykepersikoita (à 820/470 g)
200 g
Appelsiinituorejuustoa
2 kpl
Pähkinäpatukkaa (à 35 g)

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Valuta persikoista liemi ja nosta persikat halkaistu puoli ylöspäin uuninkestävään matalaan vuokaan.

Notkista juusto haarukalla ja nostele tai pursota se persikoiden koloihin. Hienonna veitsellä pähkinäpatukat karkeiksi muruiksi ja ripottele persikoiden päälle.

Gratinoi hedelmiä 175-asteisessa uunissa, kunnes hedelmät lämpenevät ja pähkinät paahtuvat.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.