Uunipersikat appelsiinituorejuustolla

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
2 kplsäilykepersikoita (à 820/470 g)
200 gappelsiinituorejuustoa
2 kplpähkinäpatukkaa (à 35 g)

Valmistus

  1. 1

    Valuta persikoista liemi ja nosta persikat halkaistu puoli ylöspäin uuninkestävään matalaan vuokaan.

    Notkista juusto haarukalla ja nostele tai pursota se persikoiden koloihin. Hienonna veitsellä pähkinäpatukat karkeiksi muruiksi ja ripottele persikoiden päälle.

    Gratinoi hedelmiä 175-asteisessa uunissa, kunnes hedelmät lämpenevät ja pähkinät paahtuvat.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä