Uunipersikat appelsiinituorejuustolla

Nappaa talteen!
| 2 kpl | säilykepersikoita (à 820/470 g) |
| 200 g | appelsiinituorejuustoa |
| 2 kpl | pähkinäpatukkaa (à 35 g) |
- 1.
Valuta persikoista liemi ja nosta persikat halkaistu puoli ylöspäin uuninkestävään matalaan vuokaan.
Notkista juusto haarukalla ja nostele tai pursota se persikoiden koloihin. Hienonna veitsellä pähkinäpatukat karkeiksi muruiksi ja ripottele persikoiden päälle.
Gratinoi hedelmiä 175-asteisessa uunissa, kunnes hedelmät lämpenevät ja pähkinät paahtuvat.
Uunipersikat appelsiinituorejuustolla
Ainekset (6 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | säilykepersikoita (à 820/470 g) |
| 200 g | appelsiinituorejuustoa |
| 2 kpl | pähkinäpatukkaa (à 35 g) |
Valmistus
- 1
Valuta persikoista liemi ja nosta persikat halkaistu puoli ylöspäin uuninkestävään matalaan vuokaan.
Notkista juusto haarukalla ja nostele tai pursota se persikoiden koloihin. Hienonna veitsellä pähkinäpatukat karkeiksi muruiksi ja ripottele persikoiden päälle.
Gratinoi hedelmiä 175-asteisessa uunissa, kunnes hedelmät lämpenevät ja pähkinät paahtuvat.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























