Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Uuniseitiä thaimaalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(4 x 100 g) pakasteseitiä paloina
2 dl
Kookoskermaa
2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
Pieni pala purjoa
1/2 kpl
Pientä punaista chiliä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja nosta kalat uunivuokaan. Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle. Hienonna purjo ja chili ja nostele seos kalojen päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.