Uuniseitiä thaimaalaisittain | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Uuniseitiä thaimaalaisittain

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(4 x 100 g) pakasteseitiä paloina
2 dl
Kookoskermaa
2 rkl
Punaista thai-currytahnaa
Pieni pala purjoa
1/2 kpl
Pientä punaista chiliä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Anna kalapalojen sulaa. Valuta ja nosta kalat uunivuokaan. Sekoita kulhossa kookoskerma ja currytahna. Valuta seos kalojen päälle. Hienonna purjo ja chili ja nostele seos kalojen päälle. Kypsennä vuokaa 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi jasmiini- tai basmatiriisin kanssa.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
Muokattu: 30.9.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.