Sekoita jauhot ja leivinjauhe. Saksi aprikoosit pieniksi. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Lisää osa jauhoista, marmeladi sekä aprikoosit taikinaan. Sekoita joukkoon loput jauhot. Lusikoi taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (2 litran kakkuvuoka) ja vedä taikinan keskelle pikkulusikalla vako. Paista kakkua 175-asteisessa uunissa 50–60 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla. Vuoan materiaali ja väri vaikuttavat kypsymisaikaan. Anna kakun jäähtyä ja kumoa se. Voit koristella kakun sokerivesikuorrutuksella ja nonparelleilla. Sekoita tomusokeriin pienissä erissä appelsiinimehua, kunnes seos on sakeaa, mutta notkeaa. Valuta sitä kakun pintaan noroina.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.