Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipuli |
| 1 kpl | porkkana raastettuna |
| 1 kpl | tuubi tomaattipyreetä |
| 3 dl | ruokakermaa (10 %) |
| 2 rkl | vasikanfondia |
| n. 300 g pastaa | |
| (2 dl alkoholitonta valkoviiniä) | |
| suolaa, mustapippuria, sokeria | |
| parmesaanijuustoa |
Laita pastavesi kiehumaan.
Hienonna valkosipuli ja sipuli sekä raasta kuorittu porkkana. Kuullota ne öljyssä.
Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattipyree ja puoli teelusikallista sokeria. Hauduta hetki.
Lisää valkoviini, mausteet ja fondi. Anna hautua hetki.
Lisää kerma ja anna hautua tarjoiluvaiheeseen. Mausta suolalla.
Keitä pasta ja tarjoile bolognese-kastikkeen ja parmesaanijuustoraasteen kera.
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 400 g | jauhelihaa |
| 1 kpl | sipuli |
| 1 kpl | valkosipuli |
| 1 kpl | porkkana raastettuna |
| 1 kpl | tuubi tomaattipyreetä |
| 3 dl | ruokakermaa (10 %) |
| 2 rkl | vasikanfondia |
| n. 300 g pastaa | |
| (2 dl alkoholitonta valkoviiniä) | |
| suolaa, mustapippuria, sokeria | |
| parmesaanijuustoa |
Laita pastavesi kiehumaan.
Hienonna valkosipuli ja sipuli sekä raasta kuorittu porkkana. Kuullota ne öljyssä.
Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattipyree ja puoli teelusikallista sokeria. Hauduta hetki.
Lisää valkoviini, mausteet ja fondi. Anna hautua hetki.
Lisää kerma ja anna hautua tarjoiluvaiheeseen. Mausta suolalla.
Keitä pasta ja tarjoile bolognese-kastikkeen ja parmesaanijuustoraasteen kera.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.