Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vaalea pasta bolognese

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
jauhelihaa
1 kpl
sipuli
1 kpl
valkosipuli
1 kpl
porkkana raastettuna
1 kpl
tuubi tomaattipyreetä
3 dl
ruokakermaa (10 %)
2 rkl
vasikanfondia
n. 300 g pastaa
(2 dl alkoholitonta valkoviiniä)
suolaa, mustapippuria, sokeria
parmesaanijuustoa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita pastavesi kiehumaan.

2

Hienonna valkosipuli ja sipuli sekä raasta kuorittu porkkana. Kuullota ne öljyssä.

3

Lisää jauheliha ja paista kypsäksi. Lisää tomaattipyree ja puoli teelusikallista sokeria. Hauduta hetki.

4

Lisää valkoviini, mausteet ja fondi. Anna hautua hetki.

5

Lisää kerma ja anna hautua tarjoiluvaiheeseen. Mausta suolalla.

6

Keitä pasta ja tarjoile bolognese-kastikkeen ja parmesaanijuustoraasteen kera.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.