Vaarin karpalolikööri

Arvostele resepti
1 Kappaletta

15 min

Ainekset

MääräAinesosa
600 gjäisiä karpaloita
1/2 lmaustamatonta viinaa (esim. koskenkorvaa)
4 1/2 dlsokeria
1 kplkanelia (pieni)
1 kplneilikka

Valmistus

  1. 1

    Sekoita ainekset ja säilytä kolme-neljä viikkoa huoneenlämmössä suljetussa tölkissä. Ravista purkkia silloin tällöin, kunnes sokeri liukenee.

    Painele marjat rikki, jotta saat talteen mahdollisimman suuren osan mehusta. Suodata likööri kahvisuodattimessa tai sideharson läpi.

    Kaada pulloon ja varastoi pimeään ja viileään paikkaan kuukauden ajaksi.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
23.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä