Vaarin karpalolikööri
15 min

Nappaa talteen!
| 600 g | jäisiä karpaloita |
| 1/2 l | maustamatonta viinaa (esim. koskenkorvaa) |
| 4 1/2 dl | sokeria |
| 1 kpl | kanelia (pieni) |
| 1 kpl | neilikka |
- 1.
Sekoita ainekset ja säilytä kolme-neljä viikkoa huoneenlämmössä suljetussa tölkissä. Ravista purkkia silloin tällöin, kunnes sokeri liukenee.
Painele marjat rikki, jotta saat talteen mahdollisimman suuren osan mehusta. Suodata likööri kahvisuodattimessa tai sideharson läpi.
Kaada pulloon ja varastoi pimeään ja viileään paikkaan kuukauden ajaksi.
Vaarin karpalolikööri
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 600 g | jäisiä karpaloita |
| 1/2 l | maustamatonta viinaa (esim. koskenkorvaa) |
| 4 1/2 dl | sokeria |
| 1 kpl | kanelia (pieni) |
| 1 kpl | neilikka |
Valmistus
- 1
Sekoita ainekset ja säilytä kolme-neljä viikkoa huoneenlämmössä suljetussa tölkissä. Ravista purkkia silloin tällöin, kunnes sokeri liukenee.
Painele marjat rikki, jotta saat talteen mahdollisimman suuren osan mehusta. Suodata likööri kahvisuodattimessa tai sideharson läpi.
Kaada pulloon ja varastoi pimeään ja viileään paikkaan kuukauden ajaksi.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























