Vaarin karpalolikööri | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vaarin karpalolikööri

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

600 g
Jäisiä karpaloita
1/2 l
Maustamatonta viinaa (esim. koskenkorvaa)
4 1/2 dl
Sokeria
1 kpl
Kanelia (pieni)
1 kpl
Neilikka

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Sekoita ainekset ja säilytä kolme-neljä viikkoa huoneenlämmössä suljetussa tölkissä. Ravista purkkia silloin tällöin, kunnes sokeri liukenee.

Painele marjat rikki, jotta saat talteen mahdollisimman suuren osan mehusta. Suodata likööri kahvisuodattimessa tai sideharson läpi.

Kaada pulloon ja varastoi pimeään ja viileään paikkaan kuukauden ajaksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 3.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.