Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon. Kääntele seos kevyesti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pohjaa 225 asteessa 7–8 minuuttia.
Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi ja anna jäähtyä peitettynä.
Vaahdota pehmeä rasva ja tomusokeri. Lisää vaahtoon keltuainen ja vadelmahillo ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri torttu tiukaksi rullaksi. Anna kääretortun kovettua kylmässä. Leikkaa kääröstä vinoja ohuita viipaleita ja aseta tarjolle.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.