Vadelma-unelmatorttu

Nappaa talteen!
| 4 kpl | munaa |
| 1 dl | perunajauhoja |
| 3 rkl | kaakaojauhetta |
| 1 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/2 dl | sokeria |
| Täyte | |
|---|---|
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | tomusokeria |
| 1 kpl | keltuainen |
| 1 dl | vadelmahilloa |
- 1.
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon. Kääntele seos kevyesti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pohjaa 225 asteessa 7–8 minuuttia.
- 2.
Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi ja anna jäähtyä peitettynä.
- 3.
Vaahdota pehmeä rasva ja tomusokeri. Lisää vaahtoon keltuainen ja vadelmahillo ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri torttu tiukaksi rullaksi. Anna kääretortun kovettua kylmässä. Leikkaa kääröstä vinoja ohuita viipaleita ja aseta tarjolle.
Vadelma-unelmatorttu
Ainekset (8 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 4 kpl | munaa |
| 1 dl | perunajauhoja |
| 3 rkl | kaakaojauhetta |
| 1 1/2 tl | leivinjauhetta |
| 1 1/2 dl | sokeria |
Täyte | |
| 100 g | margariinia |
| 1 dl | tomusokeria |
| 1 kpl | keltuainen |
| 1 dl | vadelmahilloa |
Valmistus
- 1
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon. Kääntele seos kevyesti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pohjaa 225 asteessa 7–8 minuuttia.
Määrä Ainesosa 4 kpl munaa 1 1/2 dl sokeria 1 dl perunajauhoja 3 rkl kaakaojauhetta 1 1/2 tl leivinjauhetta - 2
Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi ja anna jäähtyä peitettynä.
- 3
Vaahdota pehmeä rasva ja tomusokeri. Lisää vaahtoon keltuainen ja vadelmahillo ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri torttu tiukaksi rullaksi. Anna kääretortun kovettua kylmässä. Leikkaa kääröstä vinoja ohuita viipaleita ja aseta tarjolle.
Määrä Ainesosa 100 g margariinia 1 dl tomusokeria 1 kpl keltuainen 1 dl vadelmahilloa
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























