Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vadelma-unelmatorttu

Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

4 kpl
Munaa
1 dl
Perunajauhoja
3 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
1 1/2 dl
Sokeria

Täyte

100 g
Margariinia
1 dl
Tomusokeria
1 kpl
Keltuainen
1 dl
Vadelmahilloa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi jauhot vaahtoon. Kääntele seos kevyesti tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Paista pohjaa 225 asteessa 7–8 minuuttia.

4 kpl
Munaa
1 1/2 dl
Sokeria
1 dl
Perunajauhoja
3 rkl
Kaakaojauhetta
1 1/2 tl
Leivinjauhetta
2

Kumoa kypsä pohja sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi ja anna jäähtyä peitettynä.

3

Vaahdota pehmeä rasva ja tomusokeri. Lisää vaahtoon keltuainen ja vadelmahillo ja sekoita tasaiseksi. Levitä täyte pohjan päälle ja kääri torttu tiukaksi rullaksi. Anna kääretortun kovettua kylmässä. Leikkaa kääröstä vinoja ohuita viipaleita ja aseta tarjolle.

100 g
Margariinia
1 dl
Tomusokeria
1 kpl
Keltuainen
1 dl
Vadelmahilloa
Miltä maistui?
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 27.1.2007
|
Muokattu: 26.8.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.