Sekoita kulhossa kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon pehmeä margariini. Lisää joukkoon kananmuna ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Painele taikina voidellun,(halkaisijaltaan noin 28 cm) piirakkavuoan pohjalle ja reunoille tai pienelle uunipellille. Pistele pohja haarukalla ja nosta piirakkavuoka hetkeksi kylmään. Sekoita kulhossa puolisulaneet vadelmat, perunajauho ja vadelmahillo keskenään. Sekoita toisessa kulhossa kaurahiutaleista, sokerista, vaniljasokerista ja margariinista murumainen seos. Levitä vadelmaseos piirakkavuoan pohjalle ja murusta kauraseos päälle. Paista 200-asteisessa uunin alatasossa 30–35 minuuttia.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.