Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Valkoista parsaa hollandaisekastikeella ja graavilohella

Valkoista parsaa hollandaisekastikeella ja graavilohella

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

3 dl
hollandaisekastiketta
500 g
graavilohta
2 kpl
sitruunaa
n. 800 g valkoista parsaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Leikkaa (tai napsauta) parsoista 1-2 cm tyvestä pois. Kuori koko varsi nupun alapuolelta asti parsan- tai perunankuorimaveitsellä.

2

Kuumenna parsakattilassa vettä, lisää 2 tl merisuolaa litraa kohden, puolikas sitruuna viipaleina ja 1 tl sokeria. Laita parsat veteen niin, että nuput jäävät pinnan yläpuolelle.

3

Keitä n. 10–15 minuuttia, kokeile kypsyys haarukalla.

4

Nosta parsat vedestä ja valuta. Anna höyryn haihduttaa loppu kosteus ja tarjoile heti.

5

Lämmitä hollandaisekastike (mieluiten vesihauteessa) ja tarjoile graavilohen, parsan ja sitruunalohkojen kanssa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.