Valkoista parsaa hollandaisekastikeella ja graavilohella
Valkoista parsaa hollandaisekastikeella ja graavilohella
Yhteistyössä

Valkoista parsaa hollandaisekastikeella ja graavilohella

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
3 dlhollandaisekastiketta
500 ggraavilohta
2 kplsitruunaa
n. 800 g valkoista parsaa

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa (tai napsauta) parsoista 1-2 cm tyvestä pois. Kuori koko varsi nupun alapuolelta asti parsan- tai perunankuorimaveitsellä.

  2. 2

    Kuumenna parsakattilassa vettä, lisää 2 tl merisuolaa litraa kohden, puolikas sitruuna viipaleina ja 1 tl sokeria. Laita parsat veteen niin, että nuput jäävät pinnan yläpuolelle.

  3. 3

    Keitä n. 10–15 minuuttia, kokeile kypsyys haarukalla.

  4. 4

    Nosta parsat vedestä ja valuta. Anna höyryn haihduttaa loppu kosteus ja tarjoile heti.

  5. 5

    Lämmitä hollandaisekastike (mieluiten vesihauteessa) ja tarjoile graavilohen, parsan ja sitruunalohkojen kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä