Valkosuklaa-mustikkamousse | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Valkosuklaa-mustikkamousse

Valkosuklaa-mustikkamousse

timer-iconUseita tunteja
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info
Kruunaa pääsiäisateria helpolla valkosuklaa-mustikkamoussella. Voit tehdä moussen joko tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Pakastemustikat kannattaa lisätä mousseen suoraan pakkasesta, jolloin ne pitävät koostumuksensa paremmin.

Ainekset

150 g
valkosuklaata
2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
sokeria

pinnalle

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Valmistus

1

Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyillä sykäyksillä välillä sekoittaen.

150 g
valkosuklaata
2

Vispaa kerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Lisää mustikat, sitruunamehu sekä sokeri ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
1 rkl
Sitruunamehua
3

Lusikoi valkosuklaa-mustikkamousse annosmaljoihin ja koristele tuoreella mintulla, kokonaisilla mustikoilla ja raastetulla valkosuklaalla.

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 30.3.2018
Muokattu: 18.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.