Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaa-mustikkamousse

timer-iconNoin 2 tuntia
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Kruunaa pääsiäisateria helpolla valkosuklaa-mustikkamoussella. Voit tehdä moussen joko tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Pakastemustikat kannattaa lisätä mousseen suoraan pakkasesta, jolloin ne pitävät koostumuksensa paremmin.

Ainekset

150 g
valkosuklaata
2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
sokeria

Pinnalle

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyillä sykäyksillä välillä sekoittaen.

150 g
valkosuklaata
2

Vispaa kerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Lisää mustikat, sitruunamehu sekä sokeri ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
1 rkl
Sitruunamehua
3

Lusikoi valkosuklaa-mustikkamousse annosmaljoihin ja koristele tuoreella mintulla, kokonaisilla mustikoilla ja raastetulla valkosuklaalla.

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?
Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 9.2.2019
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.