Valkosuklaa-mustikkamousse - Yhteishyvä

Valkosuklaa-mustikkamousse

Valkosuklaa-mustikkamousse
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Kruunaa pääsiäisateria helpolla valkosuklaa-mustikkamoussella. Voit tehdä moussen joko tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Pakastemustikat kannattaa lisätä mousseen suoraan pakkasesta, jolloin ne pitävät koostumuksensa paremmin.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
valkosuklaata
2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
sokeria

PINNALLE

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Näin teet

1

Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyillä sykäyksillä välillä sekoittaen.

150 g
valkosuklaata
2

Vispaa kerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Lisää mustikat, sitruunamehu sekä sokeri ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
1 rkl
Sitruunamehua
3

Lusikoi valkosuklaa-mustikkamousse annosmaljoihin ja koristele tuoreella mintulla, kokonaisilla mustikoilla ja raastetulla valkosuklaalla.

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta
Resepti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 9.2.2019
Muokattu: 15.3.2019
Jaa Somessa