Valkosuklaa-mustikkamousse
Valkosuklaa-mustikkamousse
Yhteistyössä

Valkosuklaa-mustikkamousse

Arvostele resepti
4 Annosta

Noin 2 tuntia

Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Kruunaa pääsiäisateria helpolla valkosuklaa-mustikkamoussella. Voit tehdä moussen joko tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Pakastemustikat kannattaa lisätä mousseen suoraan pakkasesta, jolloin ne pitävät koostumuksensa paremmin.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gvalkosuklaata
2 dlvispikermaa
150 gmascarponejuustoa
2 dlmustikoita
1 rklsitruunamehua
2 rklsokeria

Pinnalle

tuoretta minttua
mustikoita
valkosuklaaraastetta

Valmistus

  1. 1

    Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyillä sykäyksillä välillä sekoittaen.

    MääräAinesosa
    150 gvalkosuklaata
  2. 2

    Vispaa kerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Lisää mustikat, sitruunamehu sekä sokeri ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

    MääräAinesosa
    2 dlvispikermaa
    150 gmascarponejuustoa
    2 dlmustikoita
    2 rklsokeria
    1 rklsitruunamehua
  3. 3

    Lusikoi valkosuklaa-mustikkamousse annosmaljoihin ja koristele tuoreella mintulla, kokonaisilla mustikoilla ja raastetulla valkosuklaalla.

    MääräAinesosa
    tuoretta minttua
    mustikoita
    valkosuklaaraastetta

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
9.2.2019
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä