Valkosuklaa-mustikkamousse - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaa-mustikkamousse

Valkosuklaa-mustikkamousse
Annokset
4
Valmistusaika
Useita tunteja
Kruunaa pääsiäisateria helpolla valkosuklaa-mustikkamoussella. Voit tehdä moussen joko tuoreista mustikoista tai pakastemustikoista. Pakastemustikat kannattaa lisätä mousseen suoraan pakkasesta, jolloin ne pitävät koostumuksensa paremmin.
Jaa Somessa

Ainekset

150 g
valkosuklaata
2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
1 rkl
Sitruunamehua
2 rkl
sokeria

PINNALLE

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta

Näin teet

1

Sulata valkosuklaa mikrossa lyhyillä sykäyksillä välillä sekoittaen.

150 g
valkosuklaata
2

Vispaa kerma ja sekoita joukkoon mascarponejuusto ja sulatettu valkosuklaa. Lisää mustikat, sitruunamehu sekä sokeri ja anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

2 dl
vispikermaa
150 g
mascarponejuustoa
2 dl
mustikoita
2 rkl
sokeria
1 rkl
Sitruunamehua
3

Lusikoi valkosuklaa-mustikkamousse annosmaljoihin ja koristele tuoreella mintulla, kokonaisilla mustikoilla ja raastetulla valkosuklaalla.

Tuoretta minttua
Mustikoita
Valkosuklaaraastetta
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 30.3.2018
Muokattu: 17.5.2019