Valkosuklaa-vadelmavanukas | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Valkosuklaa-vadelmavanukas

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

100 g
Valkosuklaata
3 kpl
Liivatelehteä
3 dl
Maitoa
3/4 dl
Sokeria
2 dl
Kuohukermaa

vadelmakruunu

1 dl
Makeaa vadelmamehua
1 rkl
Perunajauhoja
1 kpl
Pakastevadelmia (200 g)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 10 minuuttia. Kiehauta maito. Nosta kattila syrjään ja lisää joukkoon paloiteltu suklaa. Purista liivatteet kuivaksi ja liuota ne suklaaseoksen joukkoon. Lisää kerma. Annostele seos tarjoilulaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa yön yli.

Mittaa vadelmamehu kattilaan ja vispaa joukkoon perunajauhot. Lisää vadelmat. Kuumenna ja sekoita niin, että vadelmat kuumenevat ja liemi kuplahtaa. Anna jäähtyä. Jaa vadelmat liemineen vanukkaiden päälle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.3.2011
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.