Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vanilja-kaurarahka ja lämpimät marjat

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tämän vatsaa hellivän, c-vitamiinia ja kuitua sisältävän välipalan voi koululainen valmistaa itse.

Ainekset

400 g
(2 prk) vaniljarahkaa
4 rkl
Kaurahiutaleita
200 g
(1 pussi) marjasekoitusta (pakaste)
2 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Jauhettua kanelia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Lusikoi rahka kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon.

400 g
(2 prk) vaniljarahkaa
4 rkl
Kaurahiutaleita
2

Kaada marjasekoitus paistinpannulle. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes marjat ovat lämmenneet. Sekoita hunaja ja kaneli joukkoon.

200 g
(1 pussi) marjasekoitusta (pakaste)
2 rkl
Hunajaa
1/2 tl
Jauhettua kanelia
3

Jaa kaurarahka annoskulhoihin ja lusikoi lämpimät marjat päälle.

200 g
(1 pussi) marjasekoitusta (pakaste)
Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 18.3.2018
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

88

370

1,0 g

16,5 g

12,3 g

2,3 g

1,3 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

400 g (2 prk) vaniljarahkaa,

0,5 tl Jauhettua kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli