Lusikoi rahka kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon.
Kaada marjasekoitus paistinpannulle. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes marjat ovat lämmenneet. Sekoita hunaja ja kaneli joukkoon.
Jaa kaurarahka annoskulhoihin ja lusikoi lämpimät marjat päälle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
88
370
1,0 g
—
16,5 g
12,3 g
2,3 g
1,3 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
400 g (2 prk) vaniljarahkaa,
0,5 tl Jauhettua kanelia.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli