Vanilja-kaurarahka ja lämpimät marjat

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Tämän vatsaa hellivän, c-vitamiinia ja kuitua sisältävän aamu- tai välipala on helppoa valmistaa ja maistuu koko perheelle.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 g(2 prk) vaniljarahkaa
4 rklkaurahiutaleita
200 gmarjasekoitusta (pakaste)
2 rklhunajaa
1/2 tljauhettua kanelia

Valmistus

  1. 1

    Lusikoi rahka kulhoon. Sekoita kaurahiutaleet joukkoon.

    MääräAinesosa
    400 g(2 prk) vaniljarahkaa
    4 rklkaurahiutaleita
  2. 2

    Kaada marjasekoitus paistinpannulle. Kuumenna keskilämmöllä, kunnes marjat ovat lämmenneet. Sekoita hunaja ja kaneli joukkoon.

    MääräAinesosa
    200 gmarjasekoitusta (pakaste)
    2 rklhunajaa
    1/2 tljauhettua kanelia
  3. 3

    Jaa kaurarahka annoskulhoihin ja lusikoi lämpimät marjat päälle.

    MääräAinesosa
    200 gmarjasekoitusta (pakaste)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: 400 g (2 prk) vaniljarahkaa, 0,5 tl Jauhettua kanelia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Suvi Rüster
Kuvat:
Panu Pälviä
11.7.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä