Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vanilja-luumuherkku

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

200 g
Pehmeitä, kuivattuja luumuja
1/2 kpl
Vaniljatankoa
1 1/2 dl
Omenamehua
1/2 dl
Sokeria
1 rkl
Konjakkia halutessasi

Lisäksi

2 kpl
(à 200 g) vaniljarahkaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa luumut, halkaistu vaniljatanko, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia tai kunnes luumut ovat pehmenneet. Mausta halutessasi konjakilla. Nosta vaniljatanko pois. Anna luumujen jäähtyä. Annostele rahka tarjoilumaljoihin ja jaa päälle luumut liemineen.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 24.12.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.