Mittaa glögin aineet kattilaan ja kiehauta. Peitä kattila kannella ja anna maustua noin 10 minuuttia.
Siivilöi glögi ja viimeistele omenakuutioilla, rusinoilla ja paahdetuilla mantelilastuilla.
Voit myös terästää vanilja-omenaglögin aikuiseen makuun.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
215
901
2,5 g
0,3 g
43,8 g
43,8 g
1,8 g
1,8 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 cm pala tuoretta inkivääriä,
1 kpl vaniljantankoa halkaistuna,
2 kpl tähtianista,
2 kpl kanelitankoa,
Puolikkaan sitruunan kuori raastettuna,
Terästykseen calvadosta, konjakkia tai vaniljavodkaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli