Kypsennä ohra pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Jos karjalanpaistiliha on isoina paloina, leikkaa palat pienemmiksi, noin 1-2 cm kokoisiksi kuutioiksi. Paista öljytyssä pannussa hienonnettu sipuli ja karjalanpaistilihat.
Lisää 2 dl lihalientä, siirappi sekä ohueksi siivutetut kaalit ja hauduta 10 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja meiramilla.
Sekoita joukkoon kypsennetyt ohrat, loppu lihaliemi ja nosta uunivuokaan. Kypsennä 1½ tuntia 160 asteisessa uunissa. Paistamisen loppupuolella voit vielä kruunata laatikon muutamalla lastulla voita ja lisälorauksella siirappia.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.