Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Värikäs makaronisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
(200 g) pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
3 kpl
Porkkanaa
4 dl
Keitettyä makaronia (2 dl raakaa)
2 kpl
Kananmunaa
1/2 kpl
(à 400 g/225 g) säilöttyjä vihreitä papuja
1 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahitaleita
1 kpl
Paprika

Kastike:

1 kpl
Kermaviiliä
1/2 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 tl
Kuivattua yrttisekoitusta

Reseptin ainekset S-kaupoista

Valmistus

1

Sulata ja valuta herne-maissi-paprikasekoitus. Kuori ja kuutioi porkkanat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsäksi ja valuta. Keitä makaroni ja kananmunat kypsiksi. Anna kananmunien jäähtyä, kuori ja soseuta ne kevyesti haarukalla.

1 kpl
(200 g) pakasteherne-maissi-paprikasekoitusta
3 kpl
Porkkanaa
4 dl
Keitettyä makaronia (2 dl raakaa)
2 kpl
Kananmunaa
2

Valuta pavut ja tonnikala liemistään. Pese ja poista paprikasta siemenet. Kuutioi se.

1/2 kpl
(à 400 g/225 g) säilöttyjä vihreitä papuja
1 kpl
(à 185 g/140 g) tonnikalahitaleita
1 kpl
Paprika
3

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja yhdistä muuhun salaattiin. Anna vetäytyä hetken kylmässä ennen tarjoilua.

1 kpl
Kermaviiliä
1/4 tl
Mustapippuria
1/2 tl
Suolaa
2 tl
Kuivattua yrttisekoitusta
Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 28.1.2008
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.