Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna basilika varsineen.
Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutaman minuutin ajan. Lisää pyörykät ja paista pari minuuttia. Lisää paseerattu tomaatti, fondi, mausteet ja basilika. Hauduta kannen alla noin 15 minuuttia.
Keitä pasta miedosti suolatussa vedessä (2 l vettä/1/2 tl suolaa) pakkauksen keittoajan mukaan.
Sekoita valutettu pasta kastikkeeseen.
Vinkki: Kokeile basilikan tilalla tuoretta timjamia tai persiljaa.
Vinkki: Saat pastasta entistä ravitsevamman, kun raastat kastikkeen sekaan porkkanaa tai kesäkurpitsaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
355
1487
10,3 g
2,8 g
48,0 g
10,5 g
9,3 g
12,5 g
2,7 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli