Veriappelsiinimimosat
Ainekset
Reseptin ainekset Kulman keittiöstä
Valmistus
Purista veriappelsiineista mehu ja laita jääkaappiin jäähtymään. Tarvitset noin puolikkaan appelsiinin per drinkki.
Leikkaa veriappelsiini siivuiksi ja siivut puolikuun muotoisiksi. Sekoita sokeriin vähän vaniljasokeria ja kääntele veriappelsiinit sokerissa.
Kaada kuohuviinilasiin 4 cl mehua ja n. 8 cl kuohuviiniä, leikkaa veriappelsiinisiivuun pieni viilto ja asettele lasin reunaan koristeeksi niin, että puolikuu roikkuu lasin sisäpuolelle ja on kosketuksessa juomaan.
Tee halutessa koristelusta vielä hienompaa tekemällä veriappelsiinin kuoresta pitkä "nauha" ja pyöritä sitä esim. lusikan varren ympäri hetkeksi niin, että nauhasta tulee spiraalin muotoinen. Laita roikkumaan veriappelsiinin siivun päälle.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.