Yhteistyössä: Kulman Keittiö

15 min

Nappaa talteen!
Mimosa on klassinen brunssidrinkki. Tässä reseptissä perinteiseen juomaan tuodaan vaihtelua veriappelsiinilla.
| 1 1/2 dl | tuorepuristettua veriappelsiinin mehua (n. 2 hedelmää) |
| 3 dl | kuohuviiniä (kuivaa tai puolikuivaa esim. prosecco) |
| veriappelsiinin lohkoja (puolikuun muotoisia) | |
| sokeria | |
| vaniljasokeria |
Purista veriappelsiineista mehu ja laita jääkaappiin jäähtymään. Tarvitset noin puolikkaan appelsiinin per drinkki.
Leikkaa veriappelsiini siivuiksi ja siivut puolikuun muotoisiksi. Sekoita sokeriin vähän vaniljasokeria ja kääntele veriappelsiinit sokerissa.
Kaada kuohuviinilasiin 4 cl mehua ja n. 8 cl kuohuviiniä, leikkaa veriappelsiinisiivuun pieni viilto ja asettele lasin reunaan koristeeksi niin, että puolikuu roikkuu lasin sisäpuolelle ja on kosketuksessa juomaan.
Tee halutessa koristelusta vielä hienompaa tekemällä veriappelsiinin kuoresta pitkä "nauha" ja pyöritä sitä esim. lusikan varren ympäri hetkeksi niin, että nauhasta tulee spiraalin muotoinen. Laita roikkumaan veriappelsiinin siivun päälle.


Yhteistyössä: Kulman Keittiö

Mimosa on klassinen brunssidrinkki. Tässä reseptissä perinteiseen juomaan tuodaan vaihtelua veriappelsiinilla.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | tuorepuristettua veriappelsiinin mehua (n. 2 hedelmää) |
| 3 dl | kuohuviiniä (kuivaa tai puolikuivaa esim. prosecco) |
| veriappelsiinin lohkoja (puolikuun muotoisia) | |
| sokeria | |
| vaniljasokeria |
Purista veriappelsiineista mehu ja laita jääkaappiin jäähtymään. Tarvitset noin puolikkaan appelsiinin per drinkki.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 1/2 dl | tuorepuristettua veriappelsiinin mehua (n. 2 hedelmää) |
Leikkaa veriappelsiini siivuiksi ja siivut puolikuun muotoisiksi. Sekoita sokeriin vähän vaniljasokeria ja kääntele veriappelsiinit sokerissa.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| veriappelsiinin lohkoja (puolikuun muotoisia) | |
| sokeria | |
| vaniljasokeria |
Kaada kuohuviinilasiin 4 cl mehua ja n. 8 cl kuohuviiniä, leikkaa veriappelsiinisiivuun pieni viilto ja asettele lasin reunaan koristeeksi niin, että puolikuu roikkuu lasin sisäpuolelle ja on kosketuksessa juomaan.
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 3 dl | kuohuviiniä (kuivaa tai puolikuivaa esim. prosecco) |
Tee halutessa koristelusta vielä hienompaa tekemällä veriappelsiinin kuoresta pitkä "nauha" ja pyöritä sitä esim. lusikan varren ympäri hetkeksi niin, että nauhasta tulee spiraalin muotoinen. Laita roikkumaan veriappelsiinin siivun päälle.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.