Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viiden kasviksen tsukemono

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

150 g
kiinankaalia
150 g
porkkanaa
150 g
naurista
150 g
kyssäkaalia
150 g
fenkolia
1 rkl
suolaa
3 dl
sushiviinietikkaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suikaloi kiinankaali. Kuori porkkana ja leikkaa se tikuiksi. Kuori nauris ja kyssäkaali ja leikkaa ne paloiksi. Leikkaa fenkoli lohkoiksi.

2

Laita kasvikset siivilään ja sekoita suola niiden joukkoon. Anna vihannesten “itkeä” kaksi tuntia, laita siivilän alle lautanen tai kulho, sillä vihanneksista irtoaa nestettä.

3

Siirrä vihannekset purkkiin ja kaada sushiviinietikka perään.

4

Tarjoile tsukemono heti tai säilytä jääkaapissa ja käytä muutaman päivän kuluessa. Tsukemono sopii lisukkeeksi niin japanilaisille kuin länsimaalaisillekin ruuille.

5

Voit käyttää tsukemonoon muitakin sesongin vihanneksia, kuten erilaisia juureksia, kaalia ja sipuleita.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 7.1.2020
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.