Suikaloi kiinankaali. Kuori porkkana ja leikkaa se tikuiksi. Kuori nauris ja kyssäkaali ja leikkaa ne paloiksi. Leikkaa fenkoli lohkoiksi.
Laita kasvikset siivilään ja sekoita suola niiden joukkoon. Anna vihannesten “itkeä” kaksi tuntia, laita siivilän alle lautanen tai kulho, sillä vihanneksista irtoaa nestettä.
Siirrä vihannekset purkkiin ja kaada sushiviinietikka perään.
Tarjoile tsukemono heti tai säilytä jääkaapissa ja käytä muutaman päivän kuluessa. Tsukemono sopii lisukkeeksi niin japanilaisille kuin länsimaalaisillekin ruuille.
Voit käyttää tsukemonoon muitakin sesongin vihanneksia, kuten erilaisia juureksia, kaalia ja sipuleita.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.