Viiden kasviksen tsukemono
Viiden kasviksen tsukemono
Yhteistyössä

Viiden kasviksen tsukemono

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
150 gkiinankaalia
150 gporkkanaa
150 gnaurista
150 gkyssäkaalia
150 gfenkolia
1 rklsuolaa
3 dlsushiviinietikkaa

Valmistus

  1. 1

    Suikaloi kiinankaali. Kuori porkkana ja leikkaa se tikuiksi. Kuori nauris ja kyssäkaali ja leikkaa ne paloiksi. Leikkaa fenkoli lohkoiksi.

  2. 2

    Laita kasvikset siivilään ja sekoita suola niiden joukkoon. Anna vihannesten “itkeä” kaksi tuntia, laita siivilän alle lautanen tai kulho, sillä vihanneksista irtoaa nestettä.

  3. 3

    Siirrä vihannekset purkkiin ja kaada sushiviinietikka perään.

  4. 4

    Tarjoile tsukemono heti tai säilytä jääkaapissa ja käytä muutaman päivän kuluessa. Tsukemono sopii lisukkeeksi niin japanilaisille kuin länsimaalaisillekin ruuille.

  5. 5

    Voit käyttää tsukemonoon muitakin sesongin vihanneksia, kuten erilaisia juureksia, kaalia ja sipuleita.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025