Viikonlopun lihapata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikonlopun lihapata

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

700 g
Karjalanpaistilihaa
2 rkl
Vehnäjauhoja
2 rkl
Öljyä
4 - 6 kpl
Pientä sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
2 kpl
Porkkanaa
115 g
Kokonaisia säilykeherkkusieniä
3 3/4 dl
Punaviiniä
3 dl
Vahvaa lihalientä
1 tl
Suolaa
Mustapippurirouhetta
1 tl
Timjamia

Näin teet

1

Kääntele lihapalat jauhoissa ja ruskista kahdessa erässä. Siirrä lihapalat pataan. Puhdista pannu ja paista kuoritut ja lohkotut sipulit sekä hienonnettu valkosipuli öljyssä. Lisää pataan. Ruskista kuoritut ja paloitellut porkkanat valutettujen

herkkusienten kanssa pannulla ja kaada pataan. Lisää pataan viini, lihaliemi sekä mausteet. Hauduta uunissa 150 °C:ssa noin 1 ½-2 tunnin ajan.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 8.9.2014
Muokattu: 17.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia33 g130 g
Rasvaa46 g183 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj2710 10838
Energiaa kcal647 2588

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Suolaa

  • Mustapippurirouhetta

  • 1 tl Timjamia

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g38 g
Proteiinia33 g130 g
Rasvaa46 g183 g
Kuituja2 g9 g
Energiaa kj2710 10838
Energiaa kcal647 2588

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • Valkosipulinkynsi

  • 1 tl Suolaa

  • Mustapippurirouhetta

  • 1 tl Timjamia

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.