Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikunakastike

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

2 1/2 dl
Kinkun paistolientä
2 rkl
Hunajasinappia
10 kpl
Kuivattua viikunaa
2 rkl
Hunajaa
1 dl
Vettä
1 rkl
Konjakkia halutessasi
1 rkl
Vaaleaa kastikesuurusta tarvittaessa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kiehauta paistoliemi ja sinappi kattilassa. Paloittele viikunat. Lisää ne hunajan ja veden kanssa kastikepohjaan. Anna kastikkeen kiehua 5 minuuttia. Soseuta kastike sauvasekoittimella tasaiseksi. Mausta halutessasi konjakilla ja suurusta tarvittaessa.

Miltä maistui?
Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 15.12.2014
|
Muokattu: 1.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.