Vikkelä vadelmatorttu | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vikkelä vadelmatorttu

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta
Makea vadelmatorttu valmistuu helposti ja nopeasti valmiista mousseaineksista. Ripottele tortun pinnalle nonparelleja.

Ainekset

1 kpl
Vadelmamousseaineksia
1 1/2 dl
Maitoa
100 g
Vaniljarahkaa
100 g
Maitorahkaa
1/4 dl
Vadelmahilloa
1/4 dl
Omenamehua
1 kpl
Valmis torttupohja (200 g)

koisteluun:

Nonparelleja

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Vatkaa vadelmamoussejauhe maidon kanssa vaahdoksi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää vaniljarahka ja maitorahka. Sekoita vadelmahillo ja omenamehu keskenään ja kostuta torttupohja hillo-mehuseoksella. Kaada vadelmavaahto päälle ja anna vetäytyä kylmässä. Koristele nonparelleilla.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.4.2007
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.