Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua 10 minuuttia ja siivilöi.
Lisää sokerit, suola ja kerma. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä vielä 5–10 minuuttia. Jäähdytä ja vispaa tai nauti heti lämpimänä. Tarjoile vispipuuro sellaisenaan tai esimerkiksi maidon kera.
Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
423
1768
14,0 g
9,0 g
72,3 g
71,3 g
2,0 g
1,3 g
0,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl vaniljasokeria,
1 1/2 dl mannasuurimoita.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli