Vispipuuro - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vispipuuro

Vispipuuro
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Ruokavalio
Perinteinen vispipuuro toimii joko lämpimänä tai vispattuna kylmänä. Itse poimituista marjoista valmistettuna vispipuuro on herkullisimmillaan.
Jaa Somessa

Ainekset

1 l
vettä
5 dl
puolukoita
3 dl
hienoa sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
2 dl
vispikermaa
1 1/2 dl mannasuurimoita

Näin teet

1

Kiehauta vesi ja marjat, anna kiehua 10 minuuttia ja siivilöi.

1 l
vettä
5 dl
puolukoita
2

Lisää sokerit, suola ja kerma. Vispaa mannasuurimot kiehuvaan liemeen ja anna kypsyä vielä 5–10 minuuttia. Jäähdytä ja vispaa tai nauti heti lämpimänä. Tarjoile vispipuuro sellaisenaan tai esimerkiksi maidon kera.

3 dl
hienoa sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
suolaa
2 dl
vispikermaa
1 1/2 dl mannasuurimoita
Kuvat
TOK
Julkaistu: 1.7.2018
Muokattu: 27.2.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g289 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1768 7072
Energiaa kcal423 1690

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 1 1/2 dl mannasuurimoita

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja72 g289 g
Proteiinia1 g5 g
Rasvaa14 g56 g
Kuituja2 g8 g
Energiaa kj1768 7072
Energiaa kcal423 1690

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 1 1/2 dl mannasuurimoita

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.