Vuohenjuusto-punajuurivuoka

arvosana3/5

(2)arviota
4 Annosta

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kgpunajuuria
2 rkloliiviöljyä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 tlkuivattua minttua
1 tlrakuunaa
3 rklhunajaa
1 kpl(à 70 g) saksanpähkinöitä
300 gpehmeää vuohenjuustoa
1 kplpunasipuli

Valmistus

  1. 1

    Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, mausteet ja hunaja. Rouhi joukkoon saksanpähkinät. Kaada seos punajuuriviipaleiden joukkoon. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Lado uunivuokaan vuorotellen punajuuri-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros. Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Anu Brask
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä