Vuohenjuusto-punajuurivuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kg
Punajuuria
2 rkl
Oliiviöljyä
1/2 tl
Suolaa
1/2 tl
Mustapippuria
1 tl
Kuivattua minttua
1 tl
Rakuunaa
3 rkl
Hunajaa
1 kpl
(à 70 g) saksanpähkinöitä
300 g
Pehmeää vuohenjuustoa
1 kpl
Punasipuli

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä punajuuret kypsiksi. Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Sekoita keskenään öljy, mausteet ja hunaja. Rouhi joukkoon saksanpähkinät. Kaada seos punajuuriviipaleiden joukkoon. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi. Lado uunivuokaan vuorotellen punajuuri-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros. Kypsennä uunin alatasolla noin 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.9.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.