Vuohenjuusto-sipulikeitto | Keitot | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vuohenjuusto-sipulikeitto

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ruokavaliot

Ainekset

600 g
Sipulia
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1 rkl
Öljyä
1 tl
Sokeria
3 rkl
Vehnäjauhoja
1 1/2 l
Lihalientä
1 dl
Kuivaa valkoviiniä
1 kpl
Laakerinlehti
1 tl
Timjamia
1 tl
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
4 kpl
Reilua maalaisleipäviipaletta
100 g
Vuohenmaitojuustoa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi sipulit. Kuullota sipuleita öljyssä isossa kattilassa muutama minuutti. Ripottele joukkoon sokeri ja jatka kypsentämistä noin 20 minuuttia niin, että sipulit saavat hieman väriä.Lisää jauhot ja kääntele aineksia muutama minuutti. Lisää joukkoon lihaliemi, viini, laakerinlehti ja timjami. Anna keiton hautua 30 minuuttia välillä sekoittaen.Nosta laakerinlehti pois keitosta ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta leipäviipaleiden päälle viipaloitu vuohenjuusto. Anna leipien gratinoitua muutama minuutti kuumien grillivastusten alla uunissa. Jaa keitto soppakulhoihin ja pane leivät tarjolle keiton pinnalle.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 25.9.2010
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.