Vuohenjuustopiirakka

Arvostele resepti
8 Annosta

15 min

Ainekset (8 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpakastepiirakkataikinaa

Täyte:

300 gparsakaalia
10 kplaurinkokuivattuja tomaatteja
2 dlruokakermaa
2 kplkananmunaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
200 gchevre- eli vuohenjuustoa

Valmistus

  1. 1

    Irrota parsakaalista kukat ja höyrytä ne puolikypsäksi mikrossa tai kattilassa. Käytä varret vaikkapa kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Paloittele aurinkokuivatut tomaattiviipaleet kolmeen osaan. Sekoita ruokakerman joukkoon kanamunat, suola ja mustapippuri. Viipaloi vuohenjuusto. Painele sulanut piirastaikina voideltuun, pyöreään vuokaan. Nosta pinnalle parsakaalit, tomaatinpalat ja vuohenjuusto. Kaada päälle kerma-kananmunaseos ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025