Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vuohenjuustopiirakka

timer-icon15 min
Fork and knife
8 Annosta
Fork and knife
8 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pakastepiirakkataikinaa

Täyte:

300 g
Parsakaalia
10 kpl
Aurinkokuivattuja tomaatteja
2 dl
Ruokakermaa
2 kpl
Kananmunaa
1/4 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
200 g
Chevre- eli vuohenjuustoa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Irrota parsakaalista kukat ja höyrytä ne puolikypsäksi mikrossa tai kattilassa. Käytä varret vaikkapa kasvissosekeittoon tai kasvispihveihin. Paloittele aurinkokuivatut tomaattiviipaleet kolmeen osaan. Sekoita ruokakerman joukkoon kanamunat, suola ja mustapippuri. Viipaloi vuohenjuusto. Painele sulanut piirastaikina voideltuun, pyöreään vuokaan. Nosta pinnalle parsakaalit, tomaatinpalat ja vuohenjuusto. Kaada päälle kerma-kananmunaseos ja paista piirasta 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 12.7.2006
|
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.