Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Ylikypsä porsaanniska / Pulled Pork (Revitty possu)

Ylikypsä porsaanniska / Pulled Pork (Revitty possu)

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
more-info

Ainekset

2 kg
porsaankassleria
4 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
fenkolinsiemeniä
1 rkl
mustapippureita
1/2 dl
soijakastiketta
1 rkl
savupaprikajauhetta
2 rkl
fariininsokeria
suolaa

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Suolaa liha kauttaaltaan.

2

Murskaa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri morttelissa. Lisää joukkoon soija, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.

3

Hiero mausteseos lihan pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.

4

Laita possu uunivuokaan/pataan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa paahtuneen värin.

5

Laske uunin lämpö 150 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja kypsennä vielä noin 4 ½ tuntia.

6

Ota porsaanniska pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi pehmeä liha haarukoilla riekaleiksi. Tarjoile esim. sämpylän välissä.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.