Ylikypsä porsaanniska / Pulled Pork (Revitty possu)
Ylikypsä porsaanniska / Pulled Pork (Revitty possu)
Yhteistyössä

Ylikypsä porsaanniska / Pulled Pork (Revitty possu)

arvosana5/5

(1)arvio
4 Annosta

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
2 kgporsaankassleria
4 kplvalkosipulinkynttä
1 rklfenkolinsiemeniä
1 rklmustapippureita
1/2 dlsoijakastiketta
1 rklsavupaprikajauhetta
2 rklfariininsokeria
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Suolaa liha kauttaaltaan.

  2. 2

    Murskaa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri morttelissa. Lisää joukkoon soija, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.

  3. 3

    Hiero mausteseos lihan pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.

  4. 4

    Laita possu uunivuokaan/pataan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa paahtuneen värin.

  5. 5

    Laske uunin lämpö 150 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja kypsennä vielä noin 4 ½ tuntia.

  6. 6

    Ota porsaanniska pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi pehmeä liha haarukoilla riekaleiksi. Tarjoile esim. sämpylän välissä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä