Yhteistyössä: Food Market Herkku

Nappaa talteen!
| 2 kg | porsaankassleria |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | fenkolinsiemeniä |
| 1 rkl | mustapippureita |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| 1 rkl | savupaprikajauhetta |
| 2 rkl | fariininsokeria |
| suolaa |
Suolaa liha kauttaaltaan.
Murskaa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri morttelissa. Lisää joukkoon soija, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.
Hiero mausteseos lihan pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.
Laita possu uunivuokaan/pataan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa paahtuneen värin.
Laske uunin lämpö 150 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja kypsennä vielä noin 4 ½ tuntia.
Ota porsaanniska pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi pehmeä liha haarukoilla riekaleiksi. Tarjoile esim. sämpylän välissä.
arvosana5/5
Yhteistyössä: Food Market Herkku

| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kg | porsaankassleria |
| 4 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 rkl | fenkolinsiemeniä |
| 1 rkl | mustapippureita |
| 1/2 dl | soijakastiketta |
| 1 rkl | savupaprikajauhetta |
| 2 rkl | fariininsokeria |
| suolaa |
Suolaa liha kauttaaltaan.
Murskaa valkosipuli, fenkolinsiemenet ja mustapippuri morttelissa. Lisää joukkoon soija, savupaprika ja sokeri. Sekoita hyvin.
Hiero mausteseos lihan pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin tunti.
Laita possu uunivuokaan/pataan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes pinta saa paahtuneen värin.
Laske uunin lämpö 150 asteeseen, peitä astia kannella tai foliolla ja kypsennä vielä noin 4 ½ tuntia.
Ota porsaanniska pois uunista ja siirrä leikkuulaudalle. Revi pehmeä liha haarukoilla riekaleiksi. Tarjoile esim. sämpylän välissä.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.