Yrttikuorrutettu kalkkunafilee
Ainekset
Marinadi
Kuorrutus
Paistamiseen
Valmistus
Sekoita marinadin aineet keskenään. Kaada marinadi kalkkunan rintafileen päälle tasaisesti. Nosta filee marinoitumaan 5-6 tunniksi tai yön yli.Nosta kalkkuna pois marinadista ja säilytä marinadi kuorrutukseen. Pyyhi lihan pinta kuivaksi. Sido filee tarvittaessa cocktailtikuilla. Ruskista filee joka puolelta kauniin ruskeaksi. Nosta filee uunivuokaan ja kaada päälle paistorasva. Kypsennä fileetä ensin 250 asteessa 20 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeksi ja nosta filee uunista.Valmista kuorrutus. Hienonna tehosekoittimessa yrtit, juustoraaste ja leipä. Lisää marinointiliemi valkosipulinkynsineen sekä oliiviöljyä. Aja tasaiseksi paksuksi tahnaksi. Sivele yrttikuorrutus tasaisesti fileen pintaan ja aseta fileen keskelle paistomittari. Jatka kypsentämistä noin 45 minuuttia tai kunnes mittari näyttää sisälämmöksi noin 70 astetta. Peitä filee kevyesti foliolla noin 15 minuutiksi uunista nostettua. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.