Yrttimarinoidut kasvikset
Ainekset
MARINADI
Näin teet
Leikkaa kesäkurpitsa noin sentin viipaleiksi ja puolita viipaleet. Leikkaa paprika suikaleiksi. Pane kesäkurpitsa ja paprika uunivuokaan, lorauta päälle öljyä ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
Tee tomaatteihin pienet viillot. Kasta tomaatit pariksi sekunniksi kiehuvaan veteen ja kuori ne. Pane kasvikset ja oliivit kulhoon. Sekoita marinadi ja kaada kasvisten päälle. Anna maustua yön yli. Ripottele päälle persiljasilppua.
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 48 g |
Proteiinia | 1 g | 5 g |
Rasvaa | 17 g | 99 g |
Kuituja | 2 g | 12 g |
Energiaa kj | 801 | 4806 |
Energiaa kcal | 191 | 1148 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Murskattu valkosipulinkynsi
0,5 tl Rosmariinia
0,5 tl Timjamia
0,5 tl Oreganoa
0,5 tl Chilirouhetta
1 tl Suolaa
Ravintosisältö
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Annos | Resepti | |
---|---|---|
Hiilihydraatteja | 8 g | 48 g |
Proteiinia | 1 g | 5 g |
Rasvaa | 17 g | 99 g |
Kuituja | 2 g | 12 g |
Energiaa kj | 801 | 4806 |
Energiaa kcal | 191 | 1148 |
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Murskattu valkosipulinkynsi
0,5 tl Rosmariinia
0,5 tl Timjamia
0,5 tl Oreganoa
0,5 tl Chilirouhetta
1 tl Suolaa