Yrttipatonkilohkot | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttipatonkilohkot

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

1 kpl
Patonki

mausteöljy:

4 rkl
Öljyä
2 kpl
Puristettua valkosipulin kynttä
1 tl
Yrttisekoitusta
1/2 tl
Suolaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sekoita kulhossa ensin mausteöljyn aineet. Leikkaa patonki kahteen palaan ja sen jälkeen pitkittäin lohkoiksi. Sivele lohkot mausteöljyllä. Grillaa tai paahda uunivastusten alla kauniin värisiksi. Tarjoile lämpiminä.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.