Yrttiset porsaanpihvit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yrttiset porsaanpihvit

Yrttiset porsaanpihvit

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaan sisäfilee (noin 700 g)
Margariinia ja öljyä
Suolaa
Mustapippuria

pinnalle:

1 kpl
Ruukku basilikaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa
2 rkl
Saksanpähkinöitä
1 kpl
Valkosipulin kynsi halutessasi

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa fileestä 8 pihviä. Silppua basilikanlehdet ja pähkinät, sekoita notkistettuun vuohenjuustoon. Lisää halutessasi murskattu valkosipuli. Paista pihvit rasva-öljyseoksessa, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä juustoseos pihveille. Kypsennä 225°C:ssa n. 5 min.

2

Paista pihvit rasva-öljyseoksessa, mausta suolalla ja pippurilla. Levitä juustoseos pihveille. Kypsennä 225°C:ssa n. 5 min.

Margariinia ja öljyä
Suolaa
Mustapippuria
Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 7.4.2011
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.