Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita
15 min

Nappaa talteen!
| 8 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | salaattisipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | sokeria |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1/2 dl | pilkottua persiljaa |
| 2 rkl | pilkottua basilikaa |
| (vettä) | |
| (100 g fetajuustoa) | |
| öljyä paistamiseen | |
| Lisäksi | |
|---|---|
| nuudeleita tai spagettia | |
- 1.
Puolita tomaatit ja poista pehmeä sisus. Kuori sipuli ja paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja kuumenna siinä öljy. Lisää sipuli-, valkosipuli- ja paprikapalat. Sekoita aineita hetken ajan ja lisää sitten tomaattipalat. Mausta soijalla, sokerilla ja tuoreilla yrteillä. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kera ja lohko halutessasi annoksen päälle fetajuustoa.
Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 8 kpl | tomaattia |
| 1 kpl | salaattisipuli |
| 2 - 3 kpl | valkosipulinkynttä |
| 1 kpl | punainen paprika |
| 1 rkl | soijakastiketta |
| 1 tl | sokeria |
| rouhittua mustapippuria | |
| 1/2 dl | pilkottua persiljaa |
| 2 rkl | pilkottua basilikaa |
| (vettä) | |
| (100 g fetajuustoa) | |
| öljyä paistamiseen | |
Lisäksi | |
| nuudeleita tai spagettia | |
Valmistus
- 1
Puolita tomaatit ja poista pehmeä sisus. Kuori sipuli ja paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja kuumenna siinä öljy. Lisää sipuli-, valkosipuli- ja paprikapalat. Sekoita aineita hetken ajan ja lisää sitten tomaattipalat. Mausta soijalla, sokerilla ja tuoreilla yrteillä. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kera ja lohko halutessasi annoksen päälle fetajuustoa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























