Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttitomaattikastiketta ja nuudeleita

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

8 kpl
Tomaattia
1 kpl
Salaattisipuli
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1 kpl
Punainen paprika
1 rkl
Soijakastiketta
1 tl
Sokeria
Rouhittua mustapippuria
1/2 dl
Pilkottua persiljaa
2 rkl
Pilkottua basilikaa
(vettä)
(100 g fetajuustoa)
Öljyä paistamiseen

lisäksi

Nuudeleita tai spagettia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Puolita tomaatit ja poista pehmeä sisus. Kuori sipuli ja paloittele kaikki kasvikset pieniksi paloiksi. Kuumenna vokkipannu ja kuumenna siinä öljy. Lisää sipuli-, valkosipuli- ja paprikapalat. Sekoita aineita hetken ajan ja lisää sitten tomaattipalat. Mausta soijalla, sokerilla ja tuoreilla yrteillä. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa keitettyjen nuudeleiden kera ja lohko halutessasi annoksen päälle fetajuustoa.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.