Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Terveellinen ateria syntyy kotimaisista kaurakeksinnöistä ja satokausikasviksista.

Kokkaa vegaanisista kaurakeksinnöistä – näin teet helpon ja terveellisen vegeruoan hetkessä

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Ninna Lindström, Fazer, Myllärin
Julkaistu: 25.3.2019
|
Muokattu: 31.8.2020
Valmista helppo, vegaaninen arkiruoka uusista kauravalmisteista.
  1. Keitä tomaattinen kauraseos pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Jaa kaurapala kahtia ja grillaa tai paista molemmin puolin pannulla öljytilkassa pinta ruskeaksi. Tarjoa keitettyjen varsikukkakaalien kanssa.

Helsingin Myllyn tomaatin makuinen Myllärin kaura-ateria sopii riisin tapaan lisäkkeeksi ja pataruokiin.

Fazerin Yosa Kaurapalaa voi käyttää juuston, tofun tai minkä tahansa proteiinituotteen tavoin ruoanvalmistuksessa. Kokeile myös höylätä juuston tapaan leivän päälle.

Lisää nopeita vegereseptejä