Kokkaa vegaanisista kaurakeksinnöistä – näin teet helpon ja terveellisen vegeruoan hetkessä - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kokkaa vegaanisista kaurakeksinnöistä – näin teet helpon ja terveellisen vegeruoan hetkessä

Vegaaninen arkiruoka kaurasta

Terveellinen ateria syntyy kotimaisista kaurakeksinnöistä ja satokausikasviksista.

Valmista helppo, vegaaninen arkiruoka uusista kauravalmisteista.

Jaa Somessa
Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
Ninna Lindström, Fazer, Myllärin
  1. Keitä tomaattinen kauraseos pakkauksen ohjeen mukaan.

  2. Jaa kaurapala kahtia ja grillaa tai paista molemmin puolin pannulla öljytilkassa pinta ruskeaksi. Tarjoa keitettyjen varsikukkakaalien kanssa.

Helsingin Myllyn tomaatin makuinen Myllärin kaura-ateria sopii riisin tapaan lisäkkeeksi ja pataruokiin.

Fazerin Yosa Kaurapalaa voi käyttää juuston, tofun tai minkä tahansa proteiinituotteen tavoin ruoanvalmistuksessa. Kokeile myös höylätä juuston tapaan leivän päälle.

Lisää nopeita vegereseptejä

Julkaistu: 25.3.2019
Muokattu: 25.10.2019
Jaa Somessa