Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka

arvosana3/5

(9)arviota
4 Annosta

30 min

Tee nopea uunipasta valmiista juustotortelloneista ja kastikkeesta, jonka sekoitat suitsait pinaatista ja maitorahkasta.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
500 g(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
150 g pakastepinaattia
250 g(1 prk) maitorahkaa
1 dlmaitoa
1 valkosipulinkynsi
175 g(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
1 rkloliiviöljyä
1 tlsuolaa
1/2 tlrouhittua mustapippuria
(basilikaa)

Valmistus (Uuni 200°C)

  1. 1

    Keitä tortellonit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.

    MääräAinesosa
    500 g(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
  2. 2

    Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, rahka ja maito. Sekoita joukkoon murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy, suola ja pippuri. Kaada tortelloneille ja sekoita.

    MääräAinesosa
    150 g pakastepinaattia
    250 g(1 prk) maitorahkaa
    1 dlmaitoa
    1 rkloliiviöljyä
    1/2 tlrouhittua mustapippuria
    1 valkosipulinkynsi
    175 g(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
    1 tlsuolaa
  3. 3

    Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikalla.

    MääräAinesosa
    (basilikaa)

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
4.3.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä