Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka

Juustoinen pinaatti-tortellonivuoka

timer-icon30 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tee nopea uunipasta valmiista juustotortelloneista ja kastikkeesta, jonka sekoitat suitsait pinaatista ja maitorahkasta.

Ainekset

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
150 g
pakastepinaattia
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
maitoa
1
valkosipulinkynsi
175 g
(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(basilikaa)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Keitä tortellonit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, valuta ja kaada voideltuun uunivuokaan.

500 g
(2 pkt) juustotäytteisiä tortelloneja (tuore)
2

Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä pinaatti, rahka ja maito. Sekoita joukkoon murskattu valkosipuli, juustoraaste, öljy, suola ja pippuri. Kaada tortelloneille ja sekoita.

150 g
pakastepinaattia
250 g
(1 prk) maitorahkaa
1 dl
maitoa
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
1
valkosipulinkynsi
175 g
(1 pussi) mozzarellajuustoraastetta
1 tl
suolaa
3

Kypsennä vuokaa 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Viimeistele halutessasi basilikalla.

(basilikaa)
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt:
Kaisa Jouhki
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.3.2019
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1956

467

21,3 g

8,3 g

40,0 g

4,8 g

2,5 g

27,0 g

2,0 g

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli