Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mietitkö karkkilakkoa tammikuulle? Turha toivo, sillä näitä uutuusherkkuja ei voi kukaan vastustaa!

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä, Valmistaja
Julkaistu: 4.1.2022
|
Muokattu: 5.1.2022
Makeishyllyyn on tullut monta uutta karkkipussia, suklaalevyä ja pastilliaskia, jotka yhdistelevät tuttuja makuja uusin tavoin. Tutustu uutuuksiin ja valitse oma herkkusi karkkipäivälle! Tuotteita saatavilla valikoiduista S-marketeista ja Prismoista.

Fazer Remix Hevix rokkaa makeita makuja

Fazerin Remix-sekoitukset ovat saaneet uuden Hevix-karkkipussin, joka on monipuolinen mix hedelmää, lakua ja salmiakkia raskaan musiikin ja makean ystäville. Pussista löytää esimerkiksi ananaskorvatulppia, vaahtomaisia hevihahmoja ja kirpeän hedelmäisiä sähkökitaroita.

Fazer Ässä Hässäkkä – vanha suosikki tekee paluun

Fazerin 2010-luvun suosikki Ässä Hässäkkä yhdistää hedelmämaut ja salmiakkilakritsin. Värikäs pussi sisältää kahdeksaa makua lukuisin yhdistelmin. Karkkeja voi herkutella yhden kerrallaan tai pistää suuhun useampaa eri makua.

Malaco Aakkoset Karamelli choco yhdistelee suolaisia ja makeita nameja

Malacon Aakkosiin on tullut uusi, aikuiseenkin makuun sopiva, herkkuyhdistelmä karamelleja, suklaata ja lakritsitoffeeta. Karamelli Choco -pussissa on kahdeksaa erilaista karkkia, kuten karamellin makuisia viinikumeja ja viinikumivaahtoa, suklaapäällystettyä fudgea ja lakritsitoffeepaloja.

Sisu Ruletti pyöräyttää karkkeja kahdessa maussa

Cloettan Sisu Ruletti on yhdistelmä salmiakkia sekä hottihedelmän eli jalapenon- ja appelsiininmakuisia pastilleja. Pastillien uudenlainen rakenne muodostuu pehmeästä arabikumisisuksesta ja rapeasta kuoresta. Rasian takana oleva aukko toimii rulettina arpoen seuraavan karkkimaun.

Jenkki Enjoy Caramel mint -ksylitolipastillit kulkevat mukana taskussa

Cloettan Jenkki-ksylitolipastillit laajenevat Caramel mint -maulla 50 gramman rasiassa.

Fazer Tutti frutti ja Tyrkisk peber ovat sokerittomia pastilleja

Fazerin uusia sokerittomia pastilleja voi maistella 40 gramman rasioista. Tutti frutti sisältää hedelmän- ja Tyrkisk peber salmiakinmakuisia karkkipastilleja. Pastillien pehmeä sisus yhdistyy rapeaan ksylitolikuoreen.

Royal-suklaaperhe valloittaa uudessa muodossa ja maussa

Cloettan Royal-suklaa on uudistunut pakkausta ja makua myöten. Kapeiden palojen sijaan suklaat muodostuvat aiempaa suuremmista palasista, ja levystä tai patukasta voi murtaa itselle sopivan herkkupalan. Täyteläisen maitosuklaan lisäksi 190 gramman suklaalevyjä on myynnissä makuina rapea manteli ja merisuola sekä minttu ja toffeekrokantti. 45 gramman patukoita voi maistaa maitosuklaisena ja paahdetun hasselpähkinän maussa.

Marabou Pistachio caramel & sea salt kokeilunhaluiselle suklaanystävälle

Maraboun Pistachio -suklaalevy yhdistelee rapeita pistaasipähkinän paloja ja suloisen makeaa karamellia, ripauksella merisuolaa.

Karl Fazer Caramel Popcorn on klassikon uusi maku

Kun klassinen Fazerin Sininen kohtaa hauskan ja trendikkäään karamellisen popcornin, syntyy valloittava makean ja suolaisen yhdistelmä.

Fazer Kismet Dumle – kaksi tuttua makua yhdellä haukulla

Fazerin Kismet-suklaavohvelipatukka liittoutuu yhteen Dumle-toffeen kanssa. Rapean kevyt vohveli kätkee sisäänsä toffeenmakuista täytettä kahdessa kerroksessa maitosuklaalla kuorrutettuna.

Katso lisää uutuusmakeisia ruoan verkkokaupassa >>