Valmista ratatouille. Kuori ja pilko perunat. Paista pannulla öljyssä perunoita hetki. Peitä kannella ja anna hautua. Pilko kesäkurpitsa, paprika ja sipulit. Lisää perunoiden joukkoon ja lisää lämpöä. Kääntele, kunnes kasvikset saavat hieman väriä. Lisää joukkoon tomaattisose ja mausteet. Anna kasvisten hautua kypsäksi. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa siitä pituussuuntaan pitkiä suikaleita. Pehmennä tuorejuusto ja levitä lohisuikaleille hienonnetun tillin kanssa. Kääri lohisuikaleet kiekoiksi ja kiinnitä cocktailtikuilla. Nosta uunivuokaan ja paahda 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoile lohikiekot perunaratatouillen kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
467
1956
33,0 g
8,3 g
10,8 g
4,0 g
1,8 g
30,0 g
0,3 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Valkopippuria,
4 rkl Hienonnettua tilliä,
Valkosipulinkynttä,
1 tl Timjamia,
Sokeria,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli